Al mijn recepten zijn op basis van biologische ingrediënten.
Spruitjes met kip en appel
Rode bietensalade met forel of olijven
Zalm met erwten en rijst
Geroosterde kikkererwtensnack
Rozemarijnbrood
Borrelbrood
Gele linzenspaghetti met goed gevulde tomatensaus
Groene asperges met shiitake en quinoa
Courgette pannenkoekjes
Glutenvrije platte bloemkoolbroodjes
Groentebouillon
Bottenbouillon
Raapsteeltjes met quinoa en kimchi
Kleurrijke brunch met zalm en avocado
Bloemkool kerrie soep
Boekweitnoedels met Chinese kool en kip
Haverbrood
Venkel kool soep
Forel met rucola salade
Spruitjes met gehaktballetjes
Salade met meiraapjes
Lentesalade met groene asperges en maatjes
Krokante kipfilet
Rode kool
Savooiekool met linzen en basmati rijst
Bloemkoolrijst met gebakken zalm
Pompoen wortelsoep
Kikkererwtensalade
Wokgerecht
Supersnelle soep
Rucola maaltijdsalade
Koude aardappel salade
Chili sin carne
Gado gado met nasi
Broccoli quinoa salade
Zalmwraps
Gierstburgers met salade
Groentetaart
Friet van zoete aardappel met groene asperges
Savooiekool met linzen en volkoren basmati rijst
Bloemkoolrijst met gebakken zalm
Courgettepasta met gebakken aubergine
Hartige linzencake
‘Pizza’ met groentebodem
Verwarmende linzensoep
Quinoa avocado lunch
Gezonde frietjes
Idee voor snack, ontbijt, of lunch
Witlof – bleekselderij salade