Kleurrijke brunch
Deze combinatie is een feest op je bord!
En bovendien erg voedzaam.
Ik heb dit zojuist gegeten als brunch.
Je hebt nodig:
– 400 gr witlof
– wilde zalm
– rucola
– halve avocado (die ik na het boodschappen doen kwijt was geraakt en die vanmorgen door een aardige buur op mijn auto was gelegd :-D)
– meloen
– kerriepoeder
– sesamzaadjes
– 5 zeewierenpoeder
– kruidenzout
– witte peper
– kokosolie
Bereidingswijze:
Verwarm de kokosolie in de pan en snij de witlof in kleine stukjes. Bak 5-7 minuten op een middelhoog vuur.
Voeg dan de kerrie, het zout en peper toe en roer. Haal van het vuur.
Snij de meloen en avocado in reepjes en voeg de zalm en rucola toe.
Garneer met sesamzaadjes en 5 zeewierenpoeder.
Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:
E-book
Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book 'Gluten- en zuivelvrij maakt blij!' ontdek je alles hierover.
Online programma 'Van stress naar rust'.
In 6 stappen rust en ontspanning.
Dit programma helpt je van weten naar ook echt doen.
Stress Weg traject
Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Binnen 10 weken ga je van een opgejaagd gevoel naar innerlijke rust.
Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.