Marsepein balletjes

Untitled_Artwork 3

Wat zijn ze lekker deze marsepein balletjes 😋
En echt super simpel te maken:
100 gr amandelmeel en 3 EL honing of agavesiroop in een kommetje onder elkaar roeren.
Dit zeker 12 uur laten intrekken (hoe langer, hoe beter).
Dan met een theelepel een hoeveelheid uit de kom nemen, balletjes hiervan rollen en terug in de koelkast zetten.
100 gr pure chocolade au bain marie smelten
(ik heb de 99% van Vivani gebruikt)
Balletjes met een vork door de gesmolten chocolade halen en op een bakpapiertje hard laten worden.

Je kunt de marsepeinballetjes het beste in de koelkast bewaren.

De chocolade die over is mengen met stukjes walnoot, moerbeien, cacao nibs, kaneel, rozijnen, enz, en in de koelkast hard laten worden.

 

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book 'Gluten- en zuivelvrij maakt blij!' ontdek je alles hierover. 

slaap-stress

Online programma 'Van stress naar rust'.

In 6 stappen rust en ontspanning.
Dit programma helpt je van weten naar ook echt doen.

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Binnen 10 weken ga je van een opgejaagd gevoel naar innerlijke rust.
Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?