Groen_Blad_Rechts

Beter voor jezelf zorgen begint hier

Bekijk hier hoe je stap voor stap steeds betere resultaten kunt halen:

1) boek een gratis Zelfzorg sessie
2) volg de online training 'Van stress naar rust'
3) boek een 1 op 1 traject

Susan Gerl

Gratis Zelfzorg sessie

Boek hier jouw persoonlijk gesprek waarin ik je 3 waardevolle tips geef om van je opgejaagde gevoel af te komen en beter voor jezelf te gaan zorgen.

Susan4

Van stress naar rust

online training

Door kleine aanpassingen in je leefstijl en voeding te maken, kun je al binnen een maand van je opgejaagde gevoel af zijn. Want deze kleine dingen worden samen iets groots.
En geen tijd is geen excuus 😊: je hoeft slechts 2 x per week een kwartier in je agenda voor deze online training te plannen. Geniet van de innerlijke rust die je gaat krijgen.

Persoonlijke begeleiding met een 1 op 1 traject

Voorkom een burn-out

Stress Weg traject

Susan1a

Je voelt je opgejaagd en staat altijd maar 'aan'.
Je verlangt naar meer innerlijke rust.

Dit traject raad ik aan bij een oranje uitslag van de Belastbaarheidstest.

Van je burn-outklachten af

Stap voor Stap Beter traject

20220226_132337_resized

Je voelt je opgebrand en bungelt op het randje van een burn-out. Of misschien zit je er al middenin. Dit traject helpt jou om je weer stap voor stap beter te gaan voelen.

Dit traject raad ik aan bij een rode uitslag van de Belastbaarheidstest.

Blaadjes lichtgroen 1

Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Gerl.
Als orthomoleculair therapeut heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van de oorzaak van langdurige stress en burn-outklachten.

Waarom voor mij kiezen?

Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten in plaats van aan symptoombestrijding te doen. Ik laat je zien wat je qua voeding, leefstijl, bewegen en rusten kunt doen om van jouw stressklachten af te komen.

Het lichamelijke aspect van stress- en burn-outklachten staat voorop in mijn behandeling. Jij krijgt je innerlijke rust terug en hebt weer energie om de dingen te doen die je leuk vindt.
Want het zit meestal niet tussen je oren. Daar weet ik alles van: ik ben in het verleden zelf in een fikse burn-out terecht gekomen en knapte maar niet op. Na uitgebreid testen bleek dat ik de ziekte van Lyme had opgelopen, doordat mijn immuunsysteem door alle stress niet meer optimaal functioneerde. Toen ik dat wist kon ik gericht werken aan mijn herstel. 

Meten is weten! En dat ga ik voor jou doen.

Profielfoto_socials2_Susan