Ervaringen

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik voel me gehoord en alles mag worden gevraagd"

Judith had een burn-out

"Toen ik wegens burn-outklachten niet meer kon werken, kreeg ik het advies om thuis rust te nemen. Ik had helemaal geen idee hoe dat moest: rust nemen en ontspannen. Ik heb toen aan de bel getrokken en Susan gevraagd of zij mij kon helpen.
Aan de hand van een bloedtest is er een passend voedingsadvies gemaakt voor mij. Met aanvullende tips en supplementen.
Ik voelde me in het begin van het traject helemaal niet in orde. Het advies bestond dan ook uit kleine aanpassingen, wat ik fijn vond. Ik kon eindelijk aan de slag en had niet meer het gevoel stil te moeten zitten. Dát zorgde uiteindelijk voor meer rust voor mij.
Stapje voor stapje gaat het beter met me en Susan heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Ze heeft alle kennis in huis en doet enthousiast haar verhaal. Ik voel me gehoord en alles mag worden gevraagd. Susan stemt samen met je af, op jouw tempo.
Ik ben blij dat ik dit traject voor mezelf doorlopen heb".

Blaadjes lichtgroen 1

"Dit heeft me veel vertrouwen gegeven!"

Marjolijn had jarenlang stress en buikklachten

“Na een paar weken voelde ik me elke dag weer een beetje beter, fitter en energieker worden.
Zo had ik me jaren niet gevoeld!
Nu voelde ik ook eigenlijk pas echt hoe ellendig ik me al die tijd gevoeld heb.
Voor mij is de stap naar Susan de beste investering voor mijn gezondheid geweest! Het heeft veel nieuwe inzichten gebracht, ik leer mijn lichaam – en de signalen die het geeft – steeds beter kennen. Dit heeft me veel vertrouwen gegeven!”

Nicole Vijgen

"Meer energie en minder stress!"

Nicole had weinig energie en veel stress

“Wat een eyeopener om samen met Susan naar mijn bloedwaardes te kijken. Tekorten en allergieën kwamen zo goed in beeld. Onderliggende klachten bleken allemaal terug te brengen naar deze tekorten. Susan is een vakvrouw en zocht precies voor mij uit welke supplementen mij de juiste aanvulling gaven. Met als resultaat meer energie en minder stress. Én een mooie bijkomstigheid gewichtsverlies, omdat ik veel gezonder ben gaan eten.”

Blaadjes lichtgroen 1

"Na jarenlang last, bijna klachtenvrij. Wat een verademing!"

Chantal had veel stress en jarenlang darmklachten

"Door de test werd voor de eerste keer in jaren duidelijk dat ik reageer op bepaalde voeding. Dat gevoel had ik al langer maar werd er nooit in bevestigd. En nu eindelijk kwam er duidelijkheid. Ik ervoer nu eindelijk, sinds jaren, dat mijn klachten bijna weg waren. Een verademing!
Ik heb de sessies met Susan als zeer prettig en kundig ervaren. Ze weet waar ze het over heeft. Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin."

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik heb geleerd dat een juiste balans in het leven belangrijk is!"

Inge had last van stress en darmklachten

"Ik ervaar Susan als een vriendelijke, rustige en empathische vrouw. Die weet wat ze doet en over veel kennis beschikt. Ook vind ik haar tips en feedback erg fijn. Want je doet dit echt samen!
Zij kijkt samen met mij, welke aanpak bij mij past en stuurt bij waar nodig.  Susan heeft mij geleerd dat een juiste balans in je leven erg belangrijk is. Met daarbij een uitgebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon en aanvullende suppletie. We hebben samen een heel traject doorgelopen. Mijn eczeem is voorgoed verdwenen en ik weet precies welke voedingsmiddelen ik beter niet meer kan eten.
Beste Susan superbedankt en op naar het laatste stukje van ons traject."

Gerdie Konings

"Mijn darmklachten zijn verdwenen"

Gerdie had last van stress gerelateerde darmklachten en duizeligheid

Toen ik Susan's behandelmethode las, had ik gelijk een goed gevoel.
Ik was vaak duizelig en had al van alles gedaan om mijn darmen op orde te krijgen.
Ik ben natuurvoedingsadviseur en at al glutenvrij, lactosevrij, suikervrij. Ondanks alles bleef ik darmproblemen houden.

Susan heeft me super goed begeleid. Ze kijkt door middel van een test naar de voedingssupplementen die nodig zijn om je lichaam goed te laten functioneren. Zo kan ze precies zien wat er aan de hand is. Dankzij haar goede behandelmethode zijn mijn darmklachten verdwenen en ben ik niet meer duizelig.

Ik ben Susan zeer dankbaar voor haar liefdevolle hulp. Ze stond altijd voor me klaar als er iets was. Ze geeft heel goede tips. Ze kijkt niet alleen naar de voeding maar ook naar
stress, emotionele zaken en beweging. Ik adviseer mensen die stressklachten hebben om eens een afspraak te maken bij Susan.

Blaadjes lichtgroen 1

"Deze investering is veel meer waard dan geld!"

Simone lukte het niet meer om af te vallen

"Ik had al heel wat artsen, therapeuten en natuurgeneeskundigen bezocht om mij te helpen van mijn schildklier problemen af te komen. Zonder resultaat. Ik moest mezelf heel wat moed in spreken om weer iets nieuws te proberen. Toen ik mij realiseerde dat afvallen gewoon niet meer lukte door gezond te eten en voldoende te bewegen heb ik contact opgenomen met Susan.

Inmiddels ben ik al heel wat kilo’s kwijt, heb een totaal aangepast dieet, voel me fitter en energieker en ben erg gemotiveerd om verder aan mijn gezondheid te werken. Ja, het is even een investering die je in jezelf moet doen en ik kan je zeggen dat het veel meer waard is dan geld. Gezondheid is toch echt het allerbelangrijkste.

Susan luistert echt en heeft een heel goed empathisch vermogen. Het is duidelijk dat ze samen met je aan je gezondheid wil werken zonder daarbij teveel dingen op te leggen. Zij checkt wat haalbaar is. Ze stelt goede vragen, zodat je gaat nadenken over je eigen belemmerende overtuigingen.
Er is tenslotte maar één persoon die de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen gezondheid.

Ik ga samen met Susan verder werken aan mijn gezondheid."