Ervaringen

Blaadjes lichtgroen 1

"Het werkt! Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld."

Ine had burn-outklachten

"Na het traject met jou zit ik weer in de flow. Ergens zegt een stemmetje dat ik moet stoppen of afstand moet nemen of gewoon NEE moet zeggen. Hier luister ik goed naar en ik moet zeggen ik heb me lange tijd niet zo goed gevoeld!
Zo zie je maar dat opruimen van ballast in mijn lichaam, mijn hoofd en opruimen van oude gewoontes en verantwoordelijkheden en veel in de buitenlucht bezig: het werkt! Daarnaast nog jouw ondersteuning gedurende een moeilijke periode mijnerzijds, alles heeft zijn vruchten afgeworpen!
Dankjewel voor jouw support. Voor jouw adviezen en vooral je geruststellende consulten en mails. Hier kan ik wat mee en borduur ik op voort.
Jouw steun en adviezen hebben mijn inzicht in stress en burn-out vergroot waardoor ik het nu zo goed kan volhouden."

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik heb nu meer ruimte in mijn hoofd en kan beter ontspannen"

Lana over het gevolgde traject

"Het voelde alsof je bij de hand gepakt werd om samen stapjes vooruit te gaan maken.
Ik ben aan de slag gegaan met aanpassing in voeding, levensstijl en het toevoegen van ondersteunde supplementen. Dit heeft erin geresulteerd dat ik me gedurende de daaropvolgende maanden steeds beter ging voelen: ik kreeg meer energie, kon beter ontspannen, ik kreeg meer "ruimte" in mijn hoofd en had vooral meer handvaten om te zorgen voor een gezonde balans in mijn leven.
Susan heeft een lieve persoonlijkheid, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik vind haar benadering erg persoonlijk en ook gemakkelijk toepasbaar in de praktijk.
Ze was goed voorbereid voor ieder consult en luisterde naar hetgeen wat ik graag met haar wilde bespreken. Er werd ook ruimte gemaakt om vragen te kunnen stellen en mails werden vrijwel gelijk beantwoord. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet!

Blaadjes lichtgroen 1

"Je hebt me laten groeien en bloeien!"

Marion had burn-outklachten

"De werkdruk op kantoor werd steeds groter en groter en er werd door de werkgever niets aan gedaan. Veel stress-signalen waren bij mij aanwezig. Kort lontje, snel huilen, piekeren, slecht slapen, je kent ze wel. Ik voelde me een verwelkte bloem.
Om te voorkomen dat ik helemaal opgebrand zou raken zocht ik hulp. Maar wat? Ik voelde dat mijn lichaam aandacht kon gebruiken. Maar hoe? Ik wilde geen gesprekken met een psycholoog en geen ingewikkeld dieet waarbij allerlei dingen verboden worden. Om te sporten had ik geen energie.
In mijn zoektocht ben ik bij Susan uitgekomen.
Dat was een goede keuze! Ik kreeg persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding. Geheel op mij afgestemd. Ik stond in het middelpunt. In het middelpunt staan is niet iets wat ik leuk vind, maar de op mij toegesneden aanpak was wel belangrijk om beter te worden.
Stap voor stap ging het beter! In het begin ging het ook wel eens slechter omdat ik te hard van stapel liep. Voor het ommetje dat ik gewend was om te lopen, had ik opeens geen energie. Daar heb ik van geleerd. Het traject heet niet voor niets ‘stap-voor-stap’.
Ook de veranderingen in de voeding vielen in begin tegen. Maar zoals Susan belooft ‘neemt ze je niet iets af’ zonder er iets voor in de plaats te geven. Ik heb geleerd met andere ogen naar voeding te kijken. Heel verhelderend.
Susan is heel lief, straalt rust uit en heeft veel empathie. Ze is heel deskundig en legt alles goed uit. Susan noteert dingen of geeft informatie mee zodat je het thuis kunt nalezen. Heel fijn. Alle vragen mogen gesteld worden en worden beantwoord.
De bezoekjes aan haar deden mij goed. Er werd naar mij geluisterd.
Nu voel ik me een heel stuk beter. Ik heb meer rust en heb geleerd het werk los te laten. Er is een betere balans tussen werk en privé en dat geeft een goed gevoel. Ik kan weer genieten van het vrije weekend. Klinkt gek, maar het was een mooie ervaring om dat weer te kunnen.
Lieve Susan, hartstikke bedankt! Je hebt me laten groeien en bloeien!"

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik leerde voor mijzelf zorgen"

Greet over het Stress Weg traject

"Dankzij het traject met Susan heb ik mijn “inner me” helemaal aangepakt.
Ik wou initieel alleen mijn “UIT-knop” vinden, maar ik leerde veel meer dan dat.
Susan heeft me serieus wakker geschud, waarna het voor mij duidelijk was dat ik als ondernemer eerst aan mezelf moest werken.
Ik kon me niet permitteren om in een “echte” burn-out terecht te komen, want dan zou ik zonder inkomen vallen.
Ik leerde grenzen stellen en voor mijzelf zorgen, waardoor ik kan doen wat ik graag doe: voor anderen zorgen.
Mijn energieniveau is veel hoger dan eerst en mijn lichaam veel gezonder, dankzij de aanpassingen in medicatie en supplementen."

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik voel me gehoord en alles mag worden gevraagd"

Judith had een burn-out

"Toen ik wegens burn-outklachten niet meer kon werken, kreeg ik het advies om thuis rust te nemen. Ik had helemaal geen idee hoe dat moest: rust nemen en ontspannen. Ik heb toen aan de bel getrokken en Susan gevraagd of zij mij kon helpen.
Aan de hand van een bloedtest is er een passend voedingsadvies gemaakt voor mij. Met aanvullende tips en supplementen.
Ik voelde me in het begin van het traject helemaal niet in orde. Het advies bestond dan ook uit kleine aanpassingen, wat ik fijn vond. Ik kon eindelijk aan de slag en had niet meer het gevoel stil te moeten zitten. Dát zorgde uiteindelijk voor meer rust voor mij.
Stapje voor stapje gaat het beter met me en Susan heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Ze heeft alle kennis in huis en doet enthousiast haar verhaal. Ik voel me gehoord en alles mag worden gevraagd. Susan stemt samen met je af, op jouw tempo.
Ik ben blij dat ik dit traject voor mezelf doorlopen heb".

Blaadjes lichtgroen 1

"Dit heeft me veel vertrouwen gegeven!"

Marjolijn had jarenlang stress en buikklachten

“Na een paar weken voelde ik me elke dag weer een beetje beter, fitter en energieker worden.
Zo had ik me jaren niet gevoeld!
Nu voelde ik ook eigenlijk pas echt hoe ellendig ik me al die tijd gevoeld heb.
Voor mij is de stap naar Susan de beste investering voor mijn gezondheid geweest! Het heeft veel nieuwe inzichten gebracht, ik leer mijn lichaam – en de signalen die het geeft – steeds beter kennen. Dit heeft me veel vertrouwen gegeven!”

Nicole Vijgen

"Meer energie en minder stress!"

Nicole had weinig energie en veel stress

“Wat een eyeopener om samen met Susan naar mijn bloedwaardes te kijken. Tekorten en allergieën kwamen zo goed in beeld. Onderliggende klachten bleken allemaal terug te brengen naar deze tekorten. Susan is een vakvrouw en zocht precies voor mij uit welke supplementen mij de juiste aanvulling gaven. Met als resultaat meer energie en minder stress. Én een mooie bijkomstigheid gewichtsverlies, omdat ik veel gezonder ben gaan eten.”

Blaadjes lichtgroen 1

"Na jarenlang last, bijna klachtenvrij. Wat een verademing!"

Chantal had veel stress en jarenlang darmklachten

"Door de test werd voor de eerste keer in jaren duidelijk dat ik reageer op bepaalde voeding. Dat gevoel had ik al langer maar werd er nooit in bevestigd. En nu eindelijk kwam er duidelijkheid. Ik ervoer nu eindelijk, sinds jaren, dat mijn klachten bijna weg waren. Een verademing!
Ik heb de sessies met Susan als zeer prettig en kundig ervaren. Ze weet waar ze het over heeft. Het heeft mijn leven veranderd in positieve zin."

Blaadjes lichtgroen 1

"Een goede investering in mijn gezondheid"

Gerlie had jarenlang stress en belandde in een burn-out

"Na jarenlang veel stress te hebben ervaren ben ik uiteindelijk in een burn-out beland.
Ik kreeg van Susan waardevolle tips m.b.t.  ontspanningsoefeningen, prioriteiten voor mezelf te stellen en heel goed naar mijn gevoel luisteren.
Als ik vragen had kon ik Susan altijd tussendoor mailen.
Het traject dat ik gevolgd heb zou ik aan iedereen die serieus naar zijn gezondheidsklachten wil kijken aanraden.
Het gaat inmiddels een heel stuk beter met me.
Susan is een vakvrouw op haar gebied en dat heeft me tijdens dit traject veel waardevolle informatie opgeleverd plus vertrouwen in mezelf dat het 'good kump' 😉."

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd"

Cindy had burn-outklachten

"Ik ging met onder andere vermoeidheidsklachten naar Susan. Al meteen bij het eerste consult gaf ze aan dat zij wel veel symptomen van een burn-out herkende bij mij en dat ik goed op mezelf moest letten. Toen ik de belastbaarheidstest op haar website had ingevuld kwam daar een hele hoge score uit.
Ik heb tijdens mijn traject ontzettend veel over mezelf geleerd. Door de EMB-test heb ik heel goed mijn eigen lichaam leren begrijpen. Nu heb ik eindelijk een idee wat mijn lichaam nodig heeft qua supplementen en voeding en hoe ik mijn herstel kan bevorderen en een nieuwe burn-out kan voorkomen.
Ik slaap nu veel beter en mijn burn-outklachten (vermoeidheid, hoofdpijn, slecht slapen) zijn grotendeels verbeterd, aangezien ik nog bezig ben met mijn herstel. Ik ben wel al van volledig ziek nu weer mijn volledige uren aan het werk. 
Susan heeft me praktische tips gegeven die ik op mijn werk kan toepassen om de werkdruk te verlagen. Ook heb ik heel veel geleerd over de theorie van burn-out en dat het veel verder gaat dan alleen het mentale aspect waar normaal de focus op ligt".

Blaadjes lichtgroen 1

"Ik heb geleerd dat een juiste balans in het leven belangrijk is!"

Inge had last van stress en darmklachten

"Ik ervaar Susan als een vriendelijke, rustige en empathische vrouw. Die weet wat ze doet en over veel kennis beschikt. Ook vind ik haar tips en feedback erg fijn. Want je doet dit echt samen!
Zij kijkt samen met mij, welke aanpak bij mij past en stuurt bij waar nodig.  Susan heeft mij geleerd dat een juiste balans in je leven erg belangrijk is. Met daarbij een uitgebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon en aanvullende suppletie. We hebben samen een heel traject doorgelopen. Mijn eczeem is voorgoed verdwenen en ik weet precies welke voedingsmiddelen ik beter niet meer kan eten.
Beste Susan superbedankt en op naar het laatste stukje van ons traject."

Gerdie Konings

"Mijn darmklachten zijn verdwenen"

Gerdie had last van stress gerelateerde darmklachten en duizeligheid

Toen ik Susan's behandelmethode las, had ik gelijk een goed gevoel.
Ik was vaak duizelig en had al van alles gedaan om mijn darmen op orde te krijgen.
Ik ben natuurvoedingsadviseur en at al glutenvrij, lactosevrij, suikervrij. Ondanks alles bleef ik darmproblemen houden.
Susan heeft me super goed begeleid. Ze kijkt door middel van een test naar de voedingssupplementen die nodig zijn om je lichaam goed te laten functioneren. Zo kan ze precies zien wat er aan de hand is. Dankzij haar goede behandelmethode zijn mijn darmklachten verdwenen en ben ik niet meer duizelig.
Ik ben Susan zeer dankbaar voor haar liefdevolle hulp. Ze stond altijd voor me klaar als er iets was. Ze geeft heel goede tips. Ze kijkt niet alleen naar de voeding maar ook naar stress, emotionele zaken en beweging. Ik adviseer mensen die stressklachten hebben om eens een afspraak te maken bij Susan.

Blaadjes lichtgroen 1

"Deze investering is veel meer waard dan geld!"

Simone lukte het niet meer om af te vallen

"Ik had al heel wat artsen, therapeuten en natuurgeneeskundigen bezocht om mij te helpen van mijn schildklier problemen af te komen. Zonder resultaat. Ik moest mezelf heel wat moed in spreken om weer iets nieuws te proberen. Toen ik mij realiseerde dat afvallen gewoon niet meer lukte door gezond te eten en voldoende te bewegen heb ik contact opgenomen met Susan.
Inmiddels ben ik al heel wat kilo’s kwijt, heb een totaal aangepast dieet, voel me fitter en energieker en ben erg gemotiveerd om verder aan mijn gezondheid te werken. Ja, het is even een investering die je in jezelf moet doen en ik kan je zeggen dat het veel meer waard is dan geld. Gezondheid is toch echt het allerbelangrijkste.
Susan luistert echt en heeft een heel goed empathisch vermogen. Het is duidelijk dat ze samen met je aan je gezondheid wil werken zonder daarbij teveel dingen op te leggen. Zij checkt wat haalbaar is. Ze stelt goede vragen, zodat je gaat nadenken over je eigen belemmerende overtuigingen.
Er is tenslotte maar één persoon die de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen gezondheid.
Ik ga samen met Susan verder werken aan mijn gezondheid."