E-book
Gluten- en zuivelvrij maakt blij!
Als je langdurige stressklachten of een burn-out hebt is het verstandig om een tijd lang gluten en zuivel te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen.
Herkenbaar?
Na het eten heb je geen energie meer en doe je het liefste even een dutje.
Je hebt vaak moeite om je te concentreren, omdat het lijkt alsof je “watten” in je hoofd hebt.
Aan het eind van de dag heb je een opgeblazen buik. Het lijkt wel of je zwanger bent!
Je bent “verslaafd” aan brood, kaas of kwark en moet er niet aan denken om dit uit je voedingspatroon te schrappen.
Als je één of meerdere zaken herkent die hier beschreven staan, zou dit zo maar eens te maken kunnen hebben met de effecten van gluten en zuivel.
Gluten zijn eiwitten uit bepaalde graansoorten zoals tarwe, spelt, rogge en gerst.
Denk bij zuivel aan melk, kaas, yoghurt, kwark, toetjes.
Je doet in tijden van stress je lichaam een groot plezier als je gluten en zuivel zo veel mogelijk weglaat uit je voedingspatroon.
Gluten en zuivel zijn namelijk belastend voor je stress systeem en kunnen een nadelig effect op je darmgezondheid hebben. Lees hier waarom.
Het probleem met het gangbare Westerse voedingspatroon is, dat we veel te eenzijdig eten. En met boterhammen met kaas, melk, kwark en pasta's krijg je zo veel te veel gluten en zuivel binnen.
Ik merk bij mijn cliënten enorme vooruitgang in hun gezondheid als ze gluten- en zuivelvrij gaan eten. Ze voelen zich vrolijker, hebben meer energie en veerkracht.
Wil jij je ook vrolijker en stressbestendiger voelen?
Dan is dit E-book voor jou.
Wat je ontdekt in dit E-book:
Jouw resultaat:
je hebt meer energie, zodat die namiddag dips verleden tijd zijn
je hebt meer helderheid en focus en die watten in je hoofd zijn weg
je ontstekingsklachten verminderen, zodat die pijntjes verleden tijd zijn
je krijgt een plattere buik, zodat je favoriete broek je ook aan het eind van de dag nog fijn past
je hebt meer innerlijke rust, waardoor je beter om kunt gaan met je dagelijkse bezigheden
Wie ben ik?
Mijn naam is Susan Gerl. Ik behandel de lichamelijke kant bij stress en burn-outklachten.
Ik ben zelf jaren geleden in een burn-out terecht gekomen en herstelde maar niet.
Door mijn werk als orthomoleculair therapeut ben ik erachter gekomen waarom dit was.
Graag deel ik mijn kennis met jou, zodat jij ontdekt hoe je van langdurige stress en burn-outklachten af kunt komen. Het vermijden van gluten en zuivel is hier een belangrijke stap bij.
Je krijgt:
Een paar recept voorbeelden:
Wat dacht je van:
- Courgette teff brood
- Pizza met een bodem van quinoa en bonen
- Indiase linzenspread met amaranth
- Proteïne groente brood
Doe je gezondheid iets goeds
Je kunt na aanschaf van dit E-book direct je eerste stappen naar meer energie en een betere gezondheid zetten. Dit is een kleine investering met enorme gezondheidswinst!
Prijs: 12,-