Groen_Blad_Rechts

E-book: 9 soorten rust voor échte ontspanning

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt het E-book direct via de mail. Ook krijg je aanvullende mails met tips. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Zie hiervoor de Privacyverklaring

Covers_Ebook

Gratis E-book '9 soorten rust voor échte ontspanning'

Dit E-book is voor jou als je je opgejaagd voelt en innerlijke rust wilt.

Vaak is het verleidelijk om maar door te blijven werken om zoveel mogelijk gedaan te krijgen, want tja, druk, druk, druk 😌
Maar altijd bezig zijn, 'aan' staan en door blijven kachelen ga je na een tijd echt wel merken in de vorm van gejaagdheid, piekeren en slapeloosheid.

Dit zijn de eerste stappen op weg naar een burn-out als je dit te lang laat gebeuren. Dus negeer deze signalen niet.  Ze zeggen in de topsport niet voor niets: "de beste training zit in de rust".

En er is niet maar één soort rust.
Maar je kunt op verschillende manieren tot rust komen.

In het gratis E-book '9 soorten rust voor échte ontspanning' ontdek je welke manier van rusten het beste bij jou past. En welke soort je nu nog overslaat.

 

Susan1a

Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Gerl en ik heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in de lichamelijke kant van stress- en burn-outklachten.
Ik help werkende vrouwen van een opgejaagd gevoel naar rust. Dit doe ik door middel van bloedonderzoek, voeding- en leefstijlaanpassingen.

Zelf heb ik in het verleden jarenlang mijn spanningsklachten genegeerd, wat resulteerde in een fikse burn-out. Daar wil ik jou graag voor behoeden.
Daarom heb ik dit E-book voor jou gemaakt, zodat jij ontspannen kunt werken en leven.