Banaan pannekoek
Hierbij een recept voor een echt ‘verwen’ontbijt.
Banaan pannekoek:
1 banaan
2 eieren
1 EL amandelmeel
kaneel
mespuntje vanillepoeder (optioneel)
Prak de banaan totdat je geen stukjes meer hebt. Voeg het amandelmeel, kaneel en vanillepoeder toe en meng goed.
Voeg dan pas de eieren toe en roer nog eens alles goed onder elkaar.
Doe een klontje roomboter of kokosolie in de pan en bak de pannekoek op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
Schep de pannekoek op een bord en decoreer met een mix van je favoriete noten, bessen, zaden.
Ook lekker met een halve avocado in reepjes erop en een lepeltje honing.
Je kunt deze pannekoek ook prima als wrap gebruiken en zowel warm als koud eten.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt
Waar wil je meer van weten?
Ontdek nog meer recepten
- 1
- 2
- 3
- …
- 11
- Volgende »