Witlof salade met mandarijn en walnoot

Untitled_Artwork 3

Dit is een lekkere knapperige en frisse wintersalade.

Het recept dat ik je geef is een basis recept.
Varieer zelf met noten en pitten en olie die je lekker vindt.

Je hebt nodig:
witlof
mandarijnen
noten, zaden, pitten

olie naar keuze
eventueel citroensap

Bereidingswijze:
Snijd 2 -3 witlofstronkjes in fijne repen.
Snijd 2 mandarijnen in stukjes.
Strooi er een handje gebroken walnoten en pompoenpitten over.

Als je dat lekker vindt kun je er wat zout, peper en/of kerrie op doen.

Neem een olie naar keuze en voeg 1 – 2 EL toe en roer alles onder elkaar.
Een combinatie van olijfolie en een scheutje citroen is lekker hierbij.
Ook hennepolie is lekker, maar let erop dat deze groenig van kleur is en jouw salade dan ook  🙂

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?