Rode kool

Untitled_Artwork 3

Je hebt nodig:
1 rode kool (ca. 400 gr)
1 appel
1 ui
150 ml rode vruchtensap (100% puur)
1 laurierblaadje
1/2 TL kaneel
1 TL kruidnagelpoeder (of 2-3 losse kruidnagels)
scheutje rode wijnazijn

klontje grasroomboter

Bereidingswijze:
Fruit het uitje zacht in de boter. Voeg het laurierblaadje, de kaneel en kruidnagelpoeder toe en bak kort mee.
Voeg het vruchtensap en een scheutje rode wijnazijn toe.

Snij de rode kool in hele fijne slierten of maal hem in de keukenmachine fijn.
Voeg de rode kool toe en laat 50-55 minuten stoven op een laag vuurtje. Af en toe roeren.

Na 30 minuten stoven een in stukjes gesneden appel toevoegen.

Haal voor het opdienen het laurierblaadje (en de kruidnagels) eruit.

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?