Supersnelle bananensnack

Untitled_Artwork 3

1 banaan
gemengde notenpasta

Snij de banaan in plakjes.
Besmeer met notenpasta.
Klaar!
Perfect tussendoortje of kindersnack.

Let er bij de notenpasta op dat er geen suikers of plantaardige oliën aan zijn toegevoegd.
De notenpasta van bijvoorbeeld TerraSana bevat alleen gemalen pinda’s, cashews, amandelen en hazelnoten.

Als je nooit eerder natuurlijke notenpasta gebruikt hebt is het goed om te weten dat je de olielaag die erbovenop zit er eerst onder moet mengen. Deze olielaag is een natuurlijke afscheiding.
Prik eerst met een mes een paar gaten en roer dan alles goed onder elkaar (ook de bodem goed meepakken, anders is het laatste deel van de pot droog).
Heb je de pasta een tijdje niet gebruikt en er zit weer een laagje olie op, gewoon weer even mengen.

bananen_snack_blog

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book 'Gluten- en zuivelvrij maakt blij!' ontdek je alles hierover. 

slaap-stress

Online programma 'Van stress naar rust'.

In 6 stappen rust en ontspanning.
Dit programma helpt je van weten naar ook echt doen.

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Binnen 10 weken ga je van een opgejaagd gevoel naar innerlijke rust.
Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?