Supersnelle soep

Untitled_Artwork 3

Soms heb ik geen tijd of zin om uitgebreid te kokkerellen.
Maar aangezien ik wel graag altijd zo gezond mogelijk eet hierbij een recept voor een gezond en voedzaam soepje dat binnen 5 minuten klaar is.

Je hebt nodig:
water
soepgroente
1-2 eieren
(genmai) miso pasta (naar smaak)

Breng water aan de kook, doe de soepgroente erin (ik heb biologische voorgesneden soepgroente gebruikt), laat een paar minuten zachtjes doorkoken totdat de groenten beetgaar zijn.
Klop ondertussen in een kommetje 1 of 2 eieren los (eventueel een beetje peper toevoegen).
Giet het losgeklopte ei in de kokende soep. Even zachtjes doorkoken totdat het ei stolt en zet dan het vuur uit.
Roer tenslotte de miso pasta door de soep.

Smakelijk!

misosoep_blog

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?