Verwarmende groene smoothie

Untitled_Artwork 3

Ik probeer elke dag een groene smoothie te drinken.
Dit is een hele snelle en makkelijke manier om een hele lading vitamines en mineralen binnen te krijgen.
Nu het buiten kouder is hoor ik regelmatig van mensen dat ze dit lastiger vinden dan in de zomer en ik begrijp dat heel goed, want ik vind een groene smoothie zelf ook altijd erg verkoelend. Maar dit valt goed op te lossen als je er een aantal ‘warmte toevoegende’ specerijen en kruiden in verwerkt (o.a. kaneel, gember, anijs, nootmuskaat, dille, bieslook) én er voor zorgt dat de smoothie niet waterig is maar een lekker zacht mondgevoel heeft (dit lukt het beste met een avocado en/of banaan).

Je hebt nodig:
2 grote handen winterpostelein
bosje waterkers
1 kleine banaan
1 ongeschilde appel
(kokos)water
blokje verse gember, geraspt
1 TL kaneel

Doe alle ingrediënten in de blender en blend zeker 1-2 minuten totdat je een egale, gladde massa hebt.

 

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?