Verwarmende groene smoothie

Untitled_Artwork 3

Ik probeer elke dag een groene smoothie te drinken.
Dit is een hele snelle en makkelijke manier om een hele lading vitamines en mineralen binnen te krijgen.
Nu het buiten kouder is hoor ik regelmatig van mensen dat ze dit lastiger vinden dan in de zomer en ik begrijp dat heel goed, want ik vind een groene smoothie zelf ook altijd erg verkoelend. Maar dit valt goed op te lossen als je er een aantal ‘warmte toevoegende’ specerijen en kruiden in verwerkt (o.a. kaneel, gember, anijs, nootmuskaat, dille, bieslook) én er voor zorgt dat de smoothie niet waterig is maar een lekker zacht mondgevoel heeft (dit lukt het beste met een avocado en/of banaan).

Je hebt nodig:
2 grote handen winterpostelein
bosje waterkers
1 kleine banaan
1 ongeschilde appel
(kokos)water
blokje verse gember, geraspt
1 TL kaneel

Doe alle ingrediënten in de blender en blend zeker 1-2 minuten totdat je een egale, gladde massa hebt.

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Je kunt je lichamelijke en geestelijke gezondheid enorm verbeteren door het beperken van gluten en zuivel in je voedingspatroon. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” vertel ik je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou met het oplossen van je lichamelijke  stress- en burn-outklachten.
Door middel van bloedonderzoek en voeding ga je van stress naar rust.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe belastbaar ben jij?

Waar wil je meer van weten?