Zelfgemaakte granola
Ingrediënten:
250 gr havervlokken
25 gr pompoenpitten
2 TL kaneel
2 EL gesmolten kokosolie
2 EL ahornsiroop
Bereidingswijze:
Verwarm de over op 150°C (hetelucht).
Meng in een kom de havervlokken, pompoenpitten en kaneel onder elkaar.
Voeg de ahornsiroop en gesmolten kokosolie toe en roer goed onder elkaar.
Spreid alles uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Zet 12- 15 minuten in de oven en schep om de 5 minuten even om.
Laat afkoelen en voeg dan dingen toe die je lekker vindt.
Denk aan rozijnen, moerbeien, stukjes walnoot, amandelen, hennepzaadjes, chiazaadjes, enz.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt
Waar wil je meer van weten?
Ontdek nog meer recepten
- 1
- 2
- 3
- …
- 11
- Volgende »