Zelfgemaakte granola

Untitled_Artwork 3

Ingrediënten:
250 gr havervlokken
25 gr pompoenpitten
2 TL kaneel
2 EL gesmolten kokosolie
2 EL ahornsiroop

Bereidingswijze:

Verwarm de over op 150°C (hetelucht).
Meng in een kom de havervlokken, pompoenpitten en kaneel onder elkaar.
Voeg de ahornsiroop en gesmolten kokosolie toe en roer goed onder elkaar.

Spreid alles uit op een met bakpapier beklede bakplaat.

Zet 12- 15 minuten in de oven en schep om de 5 minuten even om.

Laat afkoelen en voeg dan dingen toe die je lekker vindt.
Denk aan rozijnen, moerbeien, stukjes walnoot, amandelen, hennepzaadjes, chiazaadjes, enz.

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?