Banaan pannekoek

Untitled_Artwork 3

Hierbij een recept voor een echt ‘verwen’ontbijt.

Banaan pannekoek:
1 banaan
2 eieren
1 EL amandelmeel
kaneel
mespuntje vanillepoeder (optioneel)

Prak de banaan totdat je geen stukjes meer hebt. Voeg het amandelmeel, kaneel en vanillepoeder toe en meng goed.
Voeg dan pas de eieren toe en roer nog eens alles goed onder elkaar.
Doe een klontje roomboter of kokosolie in de pan en bak de pannekoek op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.

Schep de pannekoek op een bord en decoreer met een mix van je favoriete noten, bessen, zaden.
Ook lekker met een halve avocado in reepjes erop en een lepeltje honing.

Je kunt deze pannekoek ook prima als wrap gebruiken en zowel warm als koud eten.

Pannekoeken_FbN

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?