Chocolade mousse met avocado
Met een paar pure ingrediënten kun je in een mum van tijd een heerlijke chocolade mousse maken.
Ingrediënten:
1 rijpe avocado
2 rijpe bananen
2 EL (rauwe) cacaopoeder
50 ml kokosmelk
Bereidingswijze:
De bananen en avocado schillen en de pit eruit.
Alles in de blender doen (vochtigste ingrediënten als eerste erin doen) en goed blenden totdat alle stukjes weg zijn.
Ik vind deze pudding zoet genoeg zo. Je zou eventueel een scheutje ahornsiroop kunnen toevoegen.
Het lekkerste is de mousse als je hem minimaal een uurtje in de koelkast hebt laten staan.
Ik heb de pudding gegarneerd met moerbeistukjes omhuld met rauwe chocolade, maar stukjes noot, cacao nibs, rozijnen, kokosschaafsel, gojibessen, enz, passen hier ook prima bij.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt