Chocolade mousse met avocado

Untitled_Artwork 3

chocopudding_blog

Met een paar pure ingrediënten kun je in een mum van tijd een heerlijke chocolade mousse maken.

Ingrediënten:
1 rijpe avocado
2 rijpe bananen
2 EL (rauwe) cacaopoeder
50 ml kokosmelk

Bereidingswijze:
De bananen en avocado schillen en de pit eruit.
Alles in de blender doen (vochtigste ingrediënten als eerste erin doen) en goed blenden totdat alle stukjes weg zijn.

Ik vind deze pudding zoet genoeg zo. Je zou eventueel een scheutje ahornsiroop kunnen toevoegen.

Het lekkerste is de mousse als je hem minimaal een uurtje in de koelkast hebt laten staan.

Ik heb de pudding gegarneerd met moerbeistukjes omhuld met rauwe chocolade, maar stukjes noot, cacao nibs, rozijnen, kokosschaafsel, gojibessen, enz, passen hier ook prima bij.

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?