Kikkererwtensalade

Untitled_Artwork 3

Deze salade zit bomvol goede voedingsstoffen en vezels en kan prima als maaltijdsalade dienen als je ervoor kiest om kleinere maaltijden verspreid over de dag te eten.

Ingrediënten:
2 appels
2 tomaten
½ komkommer
2 stengels bleekselderij
230 gr kikkererwten (uit glas* of zelf gekookt)
* let op dat er geen suiker of E-nummers inzitten. De meeste biologische kikkererwten uit glas bevatten alleen water en zeezout.

Voor de dressing:
1 TL honing
2 EL olijfolie
1 EL biologische Balsamico azijn
2 TL komijnpoeder

Bereidingswijze:
Neem een grote kom en meng daarin de dressing.
Was de tomaten en appel (niet schillen) en de bleekselderij. Schil de komkommer.
Snij alles in kleine blokjes. Voeg de gewassen en uitgelekte kikkererwten toe en roer alles goed onder elkaar.

 

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?