Courgette pasta met gebakken aubergine
![Untitled_Artwork 3 Untitled_Artwork 3](https://fitbynature.nl/wp-content/uploads/2021/11/Untitled_Artwork-3.png)
Voor de courgettepasta:
2 courgettes
1 ui
1 teentje knoflook
6 champignons
olijfolie
Italiaanse kruiden
bruschetta
Keltisch zeezout
tomatenpuree
Voor de aubergines:
2 aubergines
tijm
zwarte peper
Keltisch zeezout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 200˚C.
Snij de aubergines in fijne plakjes. Dep eventueel droog en voeg zout en peper naar smaak toe. Besprenkel met olijfolie en voeg een paar takjes tijm toe.
Leg de aubergineplakjes op een ingevet bakblik en bak 25-30 minuten in de oven.
Snij met een fijnschiller of kaasschaaf de courgette in dunne linten.
Laat de pan goed warm worden en doe een scheutje olijfolie in de pan. Bak de ui, champignons en knoflook gaar en voeg de kruiden, het zout en de tomatenpuree toe. Voeg een klein scheutje water toe en laat kort bakken. Voeg de courgette linten toe en bak nog eens 2-3 minuten.
Lekker met een stukje hartige linzencake en een frisse salade.
![20220225_174611_resized 20220225_174611_resized](https://fitbynature.nl/wp-content/uploads/2022/02/20220225_174611_resized-1024x1024.jpg)
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.
Volg Susan op Instagram
Waar wil je meer van weten?
Ontdek nog meer recepten
- 1
- 2
- 3
- …
- 11
- Volgende »