Kikkererwtensalade

Untitled_Artwork 3

Deze salade zit bomvol goede voedingsstoffen en vezels en kan prima als maaltijdsalade dienen als je ervoor kiest om kleinere maaltijden verspreid over de dag te eten.

Ingrediënten:
2 appels
2 tomaten
½ komkommer
2 stengels bleekselderij
230 gr kikkererwten (uit glas* of zelf gekookt)
* let op dat er geen suiker of E-nummers inzitten. De meeste biologische kikkererwten uit glas bevatten alleen water en zeezout.

Voor de dressing:
1 TL honing
2 EL olijfolie
1 EL biologische Balsamico azijn
2 TL komijnpoeder

Bereidingswijze:
Neem een grote kom en meng daarin de dressing.
Was de tomaten en appel (niet schillen) en de bleekselderij. Schil de komkommer.
Snij alles in kleine blokjes. Voeg de gewassen en uitgelekte kikkererwten toe en roer alles goed onder elkaar.

 

 

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?