Kleurrijke brunch

Untitled_Artwork 3

 

Deze combinatie is een feest op je bord!
En bovendien erg voedzaam.
Ik heb dit zojuist gegeten als brunch.

Je hebt nodig:
– 400 gr witlof
– wilde zalm
– rucola
– halve avocado (die ik na het boodschappen doen kwijt was geraakt en die vanmorgen door een aardige buur op mijn auto was gelegd :-D)
– meloen
– kerriepoeder
– sesamzaadjes
– 5 zeewierenpoeder
– kruidenzout
– witte peper
– kokosolie

Bereidingswijze:
Verwarm de kokosolie in de pan en snij de witlof in kleine stukjes. Bak 5-7 minuten op een middelhoog vuur.
Voeg dan de kerrie, het zout en peper toe en roer. Haal van het vuur.
Snij de meloen en avocado in reepjes en voeg de zalm en rucola toe.
Garneer met sesamzaadjes en 5 zeewierenpoeder.

 

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?