Lente salade met groene asperges en maatjes
Je hebt nodig
voor 2 personen:
2 maatjes
1 EL crème fraiche
verse bieslook
peper
kruidenzout
Snij de maatjes (zonder staart) in kleine blokjes.
Roer de crème fraiche met een lepel water los en voeg peper en kruidenzout naar smaak toe. Snij of knip de bieslook in klein reepjes en roer eronder.
Salade:
bosje groene asperges: 3-4 minuten in een bodempje water stomen en in stukjes snijden en af laten koelen
1 EL zonnebloempitten
1 EL pompoenpitten
3 – 4 zongedroogde tomaten in olie – in stukjes knippen (gewoon op een vork geprikt met de schaar 🙂 )
3 – 4 wortels in stukjes snijden
paar stronken witlof
1 appel
handje bosbessen
verse peterselie
Dressing:
2 EL olie (hennep olie of olijf olie)
sap van ¼ citroen
kruidenzout
peper
Meng de dressing in een grote kom en doe de, in fijne stukjes gesneden, ingrediënten van de salade erdoor en hussel alles goed onder elkaar.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt
Waar wil je meer van weten?
Ontdek nog meer recepten
- 1
- 2
- 3
- …
- 11
- Volgende »