Lente salade met groene asperges en maatjes

Untitled_Artwork 3

Je hebt nodig
voor 2 personen:

2 maatjes
1 EL crème fraiche
verse bieslook
peper
kruidenzout

Snij de maatjes (zonder staart) in kleine blokjes.
Roer de crème fraiche met een lepel water los en voeg peper en kruidenzout naar smaak toe. Snij of knip de bieslook in klein reepjes en roer eronder.

Salade:
bosje groene asperges: 3-4 minuten in een bodempje water stomen en in stukjes snijden en af laten koelen
1 EL zonnebloempitten
1 EL pompoenpitten
3 – 4 zongedroogde tomaten in olie – in stukjes knippen (gewoon op een vork geprikt met de schaar 🙂 )
3 – 4 wortels in stukjes snijden
paar stronken witlof
1 appel
handje bosbessen
verse peterselie

Dressing:
2 EL olie (hennep olie of olijf olie)
sap van ¼ citroen
kruidenzout
peper

Meng de dressing in een grote kom en doe de, in fijne stukjes gesneden, ingrediënten van de salade erdoor en hussel alles goed onder elkaar.

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?