Marsepein balletjes

Untitled_Artwork 3

Wat zijn ze lekker deze marsepein balletjes 😋
En echt super simpel te maken:
100 gr amandelmeel en 3 EL honing of agavesiroop in een kommetje onder elkaar roeren.
Dit zeker 12 uur laten intrekken (hoe langer, hoe beter).
Dan met een theelepel een hoeveelheid uit de kom nemen, balletjes hiervan rollen en terug in de koelkast zetten.
100 gr pure chocolade au bain marie smelten
(ik heb de 99% van Vivani gebruikt)
Balletjes met een vork door de gesmolten chocolade halen en op een bakpapiertje hard laten worden.

Je kunt de marsepeinballetjes het beste in de koelkast bewaren.

De chocolade die over is mengen met stukjes walnoot, moerbeien, cacao nibs, kaneel, rozijnen, enz, en in de koelkast hard laten worden.

 

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?