Meloen komkommer sap

Untitled_Artwork 3

Hierbij een recept voor een heerlijk verfrissende zomerdrank!

Het enige dat je nodig hebt is:
watermeloen
komkommer
water

Ik heb geen vaste hoeveelheden voor dit recept. Gebruik gewoon wat je zelf lekker vindt. Ik denk dat ik twee keer zoveel meloen als komkommer heb gebruikt.

Haal de pitjes uit de meloen en doe de in stukken gesneden meloen met de komkommer in de blender. Voeg zoveel water toe als je zelf wilt en blend alles ongeveer een minuut (zorg ervoor dat er geen stukjes meer in zitten).

Paar uur in de koelkast zetten.

Lekker met een handje trailmix.

 

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book 'Gluten- en zuivelvrij maakt blij!' ontdek je alles hierover. 

slaap-stress

Online programma 'Van stress naar rust'.

In 6 stappen rust en ontspanning.
Dit programma helpt je van weten naar ook echt doen.

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Binnen 10 weken ga je van een opgejaagd gevoel naar innerlijke rust.
Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?