Wokgerecht

Untitled_Artwork 3

Je hebt nodig:
1 paksoi
3 handjes verse spinazie
2 uien
2-3 teentjes knoflook
bakje kastanjechampignons
kerrie
zeezout
peper
shoyu
kokosolie

1 kopje volkoren basmati rijst

Bereidingswijze:
Doe 1 kopje volkoren basmati rijst met 2 delen water in een pan.
Ik doe dit altijd in een koekenpan, zodat je een zo groot mogelijk oppervlak hebt waardoor de rijst makkelijker gaart. Breng aan de kook met de deksel erop en laat dan  het geheel zo’n 35-40 minuten op een heel klein vuurtje pruttelen. Aan het eind van de kooktijd even doorroeren en nog zo’n 5-10 minuten laten nagaren met het deksel erop.

Bak in de wok de in reepjes gesneden uien in wat kokosolie, snij de champignons en knoflook in kleine stukjes en voeg toe. Was de paksoi en spinazie en snij in kleine stukjes. Voeg alleen het witte deel van de paksoi toe en bak mee.
Voeg nu (Keltisch) zeezout, peper, kerrie en shoyu naar smaak toe en bak alles kort mee.
Tenslotte voeg je het groene deel van de paksoi en de spinazie toe. Kort omscheppen totdat de groente wat geslonken maar nog knapperig is.

Smakelijk!

wokgerecht_blog

Wil jij graag minder stress? Dan heb ik heb een paar dingen die misschien interessant voor je zouden kunnen zijn:

Ebook Ccover Gluten en Zuivelvrij

E-book

Als je stress- of burn-outklachten hebt is het verstandig om een tijdje gluten en zuivel uit je voeding te beperken. Zo krijgen jouw lichaam en stress systeem weer de ruimte om te herstellen. In het E-book “Gluten- en zuivelvrij maakt blij!” ontdek je alles hierover. 

Masterclass Reken af met stress

Masterclass "Reken af met je stress"

Zijn jouw dagen één ratrace en loop je al te lang op je tandvlees? Slaap je slecht en pieker je je suf?
Tijd om daarmee te stoppen en weer te genieten van je leven!

Stress Weg Traject

Stress Weg traject

Wil je graag 1 op 1 door mij begeleid worden? Dat kan!
Met voeding en bloedonderzoek ga je van stress naar rust.
Want meten is weten. Ik onderzoek de oorzaak van jouw klachten en samen pakken we deze aan!

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.
Ik help jou van stress naar rust met voeding en bloedonderzoek. Meten is weten.
Je kunt terecht in mijn praktijk in Nieuwstadt of online via beeldbellen.

Volg Susan op Instagram

Hoe groot is jouw risico op een burn-out?

Online cursus - Eet jezelf energiek en gezond

Je kunt je nog aanmelden tot en met 30 januari.
Klik op de foto:

Waar wil je meer van weten?