Aardbei bananen ijs

Untitled_Artwork 3

Dit weer vraagt om een ijsjesrecept!
Hierbij een snel en gezond recept om zelf ijs te maken.

Ingrediënten:
verse aardbeien
bevroren bananenplakjes
scheutje vegamelk (amandel-, rijst-, kokos-, havermelk)

Bereidingswijze:
Ik heb dubbel zoveel banaan als aardbei gepakt, maar bij dit recept kom het niet zo nauw.
Leg een paar geschilde en in stukjes gesneden bananen in de diepvries totdat ze hard zijn.
Doe de bevroren bananenplakjes samen met de aardbeien in de blender en giet er een klein scheutje vegamelk op (niet te veel want anders heb je een milkshake, wat natuurlijk ook niet verkeerd is. Op mijn foto is het ook al aan de vloeibare kant.)
Alles goed blenden, in een kommetje doen en direct opeten.

Variatietips:
Voeg een lepeltje rauwe honing toe als je het zoeter wil.
Garneer met pure chocorasp.

Ik heb moerbeien omhuld met rauwe chocola gebruikt.

aardbeibanaanijsje_blog

20220225_174611_resized

Over de auteur

Hallo, ik ben Susan Gerl.

Ik werk als orthomoleculair therapeut en help jou van een opgejaagd gevoel naar rust, door met bloedonderzoek de oorzaak van jouw stressklachten in kaart te brengen. Zo weet je precies wat prioriteit heeft om innerlijke rust te krijgen.

Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg, maar ook online.

Volg Susan op Instagram

Waar wil je meer van weten?