Gekarameliseerde walnoten
Dit is een supersnelle, zoete snack die verslavend lekker is!
Ingrediënten:
200 gram rauwe walnoten
ahornsiroop
1–2 TL kaneel of speculaaskruiden
Bereidingswijze:
Rooster de walnoten 5 minuten op middelhoog vuur onder voortdurend bewegen in een pan zonder olie.
Na 5 minuten het vuur uitzetten en 1 ‘rondje’ ahornsiroop over de walnoten gieten en goed door elkaar husselen.
De kaneel erover strooien en met een houten lepel even goed onder elkaar roeren.
Minimaal 10 minuten laten afkoelen.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt