Kikkererwtensalade
Deze salade zit bomvol goede voedingsstoffen en vezels en kan prima als maaltijdsalade dienen als je ervoor kiest om kleinere maaltijden verspreid over de dag te eten.
Ingrediënten:
2 appels
2 tomaten
½ komkommer
2 stengels bleekselderij
230 gr kikkererwten (uit glas* of zelf gekookt)
* let op dat er geen suiker of E-nummers inzitten. De meeste biologische kikkererwten uit glas bevatten alleen water en zeezout.
Voor de dressing:
1 TL honing
2 EL olijfolie
1 EL biologische Balsamico azijn
2 TL komijnpoeder
Bereidingswijze:
Neem een grote kom en meng daarin de dressing.
Was de tomaten en appel (niet schillen) en de bleekselderij. Schil de komkommer.
Snij alles in kleine blokjes. Voeg de gewassen en uitgelekte kikkererwten toe en roer alles goed onder elkaar.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt