Kleurrijke brunch
Deze combinatie is een feest op je bord!
En bovendien erg voedzaam.
Ik heb dit zojuist gegeten als brunch.
Je hebt nodig:
– 400 gr witlof
– wilde zalm
– rucola
– halve avocado (die ik na het boodschappen doen kwijt was geraakt en die vanmorgen door een aardige buur op mijn auto was gelegd :-D)
– meloen
– kerriepoeder
– sesamzaadjes
– 5 zeewierenpoeder
– kruidenzout
– witte peper
– kokosolie
Bereidingswijze:
Verwarm de kokosolie in de pan en snij de witlof in kleine stukjes. Bak 5-7 minuten op een middelhoog vuur.
Voeg dan de kerrie, het zout en peper toe en roer. Haal van het vuur.
Snij de meloen en avocado in reepjes en voeg de zalm en rucola toe.
Garneer met sesamzaadjes en 5 zeewierenpoeder.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt