(Zoete) aardappel salade
Met dit weer eet ik graag koude gerechten en salades.
Je kunt deze salade het beste ruim van te voren klaar maken en in de koelkast zetten. Zo kunnen alle smaken goed intrekken en is de salade lekker fris als je hem gaat eten.
Ingrediënten salade voor 2 personen:
4 -5 (zoete) aardappels
10 cherrytomaten
3 gekookte eieren
6 augurken
½ komkommer
Ingrediënten dressing (naar smaak toevoegen):
beetje sap van de augurken
zeezout
zwarte peper
(verse) dille
kerrie
Bereidingswijze:
Borstel de aardappels schoon en kook ze in de schil gaar. Voeg een snufje zout aan het kookwater toe. Laat de gekookte aardappels afkoelen.
Snij de aardappels, komkommer, augurken, eieren en cherrytomaten in kleine stukjes.
Meng alle ingrediënten van de dressing in een kommetje en proef of het naar je smaak is.
Over de auteur
Hallo, ik ben Susan Gerl en heb me als orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in het behandelen van de lichamelijke kant van burn-outklachten.
Dit doe ik met bloedonderzoek.
Ik werk in mijn praktijk Fit by Nature in midden Limburg en online.
Volg Susan op Instagram
In hoeverre ben jij jezelf aan het overbelasten? Doe de test!
En voorkom dat je opgebrand raakt